Relaxbirth

Relaxbirth pitää Innokas Medicalia loistavana partnerina start-up-yritykselle

Relaxbirth Oy on suomalainen synnytyshyvinvointia parantava terveydenhoitoalan yhtiö. Sen synnytystukilaite on alan kärki-innovaatio. Yrityksen tuote- ja palvelukonsepti sisältää muunmuassa synnytystukilaitteen lisävarusteineen sekä siihen liittyvät käyttöönotto- ja koulutuspalvelut. Relaxbirth-järjestelmä on suunniteltu käyttäjälähtöisesti; sen kehittämisessä on hyödynnetty niin synnyttäjien, kätilöiden kuin lääkäreidenkin asiantuntemusta.

“Innokas on ollut loistava partneri kaltaisellemme startup-yritykselle”

Jukka-Pekka Luostarinen
Former CEO, Relaxbirth

Relaxbirthin innovaatio on saanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä palkintoja. Esimerkiksi vuonna 2012 yhtiö oli yksi Red Herring Top Global Award sekä Top 100 Europe Winner –voittajista. Kyseiset palkinnot myönnetään vuosittain sadalle lupaavimmalle teknologiayritykselle. Lisäksi samana vuonna Relaxbirth oli mm. HealthPort-innovaatiokilpailun voittaja.

Relaxbirth Oy ja Innokas Medical ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Innokas Medical valmistaa Relaxbirthille synnytystukilaitetta. Innokas on myös kehittänyt laitetta ja sen valmistettavuutta. Relaxbirthin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Luostarisen mukaan yhteistyö alansa tuntevan ja kokeneen Innokkaan ja pienen startupin kaltaisen Relaxbirthin välillä on toiminut loistavasti.

“Innokas on ollut loistava partneri kaltaisellemme startup-yritykselle, erityisen arvokkaina ominaisuuksina joustavuus, monipuolisuus, luotettavuus ja korkea laatu – sekä alan tuntemus tulevat ensimmäiseksi mieleen”, Luostarinen linjaa.