MODZ

Modzin mukaan Innokas on arvojensa veroinen

Modz Oy on suomalainen terveysteknologian toimialalla toimiva yritys. Modz on kehittänyt diabeteksen omahoitoon uudenlaisen verensokerimittarin. Tuote palvelee parhaiten lapsia ja nuoria, mutta soveltuu myös ykköstyypin diabetesta sairastaville aikuisille. Kyseessä on palvelukokonaisuus, johon sisältyy laitteen lisäksi tekstiviestipalvelu, mobiilisovellus sekä helppokäyttöinen nettipalvelu tulosten arviointiin ja kehittämiseen. Tuote on kehitetty läheisessä yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa, ja sillä on myös CE-merkintä. Myös ISO 13485 ja 14791 -laatujärjestelmien mukaiset toimintatavat takaavat tuotteen laadun ja luotettavuuden.

“Innokas ei ollut halvin, mutta siihen päädyttiin laatutekijöiden kautta. Referenssit ja toteuttava tiimi olivat ratkaisun päätekijät.”

Salla Koski
Founder, Modz

Innokas Medical on ollut Modzille ratkaisevan tärkeä kumppani. Modz on itse kehittänyt mittarissa tarvittavan ohjelmiston ja vastannut pääkomponenttien hankinnasta, ja Innokas on toiminut Modzille ulkoisena tuotekehitysosastona. Tuotteen julkistamisen jälkeen Innokas ottaa kuitenkin vastuulleen myös valmistuksen, jatkokehittämisen sekä komponenttien hankinnan pääkomponenttia lukuun ottamatta. Modzin toimitusjohtaja Salla Kosken mukaan yritys etsi yhteistyökumppania kilpailutuksen kautta. Innokas valittiin yhteistyökumppaniksi erityisesti sen referenssien ja arvojen takia.

”Innokas ei ollut halvin, mutta siihen päädyttiin laatutekijöiden kautta. Referenssit ja toteuttava tiimi olivat ratkaisun päätekijät. Lisäksi Innokkaalla on terveysteknologian toimialalla erittäin hyvä maine. Innokkaan arvot tuntuivat myös pitkälti samoilta, kuin omamme”, Koski kertoo.

Koski kokee, että yhteistyö Innokkaan kanssa on sujunut hyvin, ja Innokas onkin koettu tärkeäksi yhteistyökumppaniksi yritykselle verensokerimittarin kehittämisessä.

”Istuimme alkuvaiheessa kaksi viikkoa saman pöydän ääressä. Siitä syntyi toimiva yhteistyöprosessi. Nyt, kun olemme työskennelleet yhdessä, voin todeta, että Innokas on arvojensa veroinen”, Koski päättää.