C-RAD AB

Pitkäaikainen kumppanuus C-RAD:n ja Innokas Medicalin välisen yhteistyön tavoitteena

Innokas Medical solmi yhteistyösopimuksen ruotsalainen C-RAD AB:n kanssa vuonna 2016. Molemminpuolinen luottamus sekä yritysten välinen tiivis ja joustava yhteistyö on ollut vuosien aikana rakentuneen pitkäaikaisen kumppanuuden tärkeimmät elementit.

C-RAD Positioning AB on ruotsalainen medical-alalla toimiva yritys, joka on keskittynyt lääketieteellisiin radioterapia-puolen tuotteisiin ja ratkaisuihin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia sädehoidon aikana hyödynnettäviä potilaan positiointiin, kasvainten paikantamiseen sekä hengityksen liikkeen korjaamiseen liittyviä tuotteita ja ratkaisuja. Säteilysuojan optimointiperiaatteiden mukaisesti myös C-RAD:n tuotteet ja ratkaisut vastaavat uusimpiin, sädehoidon teknologisiin vaatimuksiin; niiden myötä tavoitellaan optimaalisia hoitotuloksia mahdollisimman pienillä ja lyhyillä säteilyannoksilla.

”Tuotteitamme käytetään esimerkiksi potilaan paikantamiseen sädehoidon aikana siten, että potilas on jokaisella hoitokerralla samassa kohdassa ja asennossa hoitotasolla. Tällä saadaan varmistettua säteilyannostuksen kohdennus täsmällisesti hoitoa vaativaan kohtaan, jolloin kehon terve kudos saadaan rajattua sädehoidon ulkopuolelle mahdollisimman tarkasti”, kertoo C-RAD:n operatiivinen johtaja Håkan Axelsson.

Yritys perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2004, ja se lanseerasi ensimmäiset tuotteensa maailmalle vuoden 2006 aikana.

”Tänä päivänä tuoteperheeseemme kuuluu laajalla skaalalla erilaisia tuotteita ja ratkaisuja potilaiden positiointiin, kasvainten paikantamiseen, hengityksen liikkeen korjaamiseen sekä stereotaktisen sädehoidon tukeen liittyen”, Axelsson jatkaa.

C-RAD:n tuotteille on riittänyt hyvin kysyntää vuosien saatossa, minkä myötä se on saavuttanut myös merkittävää kasvua; tänä päivänä C-RAD:n tuotteita myydään eri puolilla Eurooppaa, Amerikkaa ja Aasiaa konsernin kokonaisliikevaihdon ollessa jo yli €20M.

“Laadukkaiden prosessien ja kokonaispalvelutarjoaman lisäksi koemme erityisen tärkeäksi Innokkaan joustavan, skaalautuvan ja ketterästi reagoivan toimintamallin”

Håkan Axelsson
COO, C-Rad AB

Luotettava kumppanuussuhde on rakentunut yritysten välisen pitkäaikaisen yhteistyön kautta

Yhteistyö C-RAD:n ja Innokas Medicalin välillä alkoi jo vuonna 2016, kun Innokas alkoi valmistamaan C-RAD:n Catalyst ja Sentinel -tuotteita Kempeleen tehtaallaan.

”C-RAD:n tuotteet valmistuvat edelleen tänä päivänä Kempeleen tehtaallamme, jonne olemme räätälöineet heidän tuotteilleen sopivat valmistuslinjat sekä lopputestausympäristön”, kertoo C-RAD:n asiakkuusvastaavana Innokkaalla työskentelevä Thomas Sillman.

”Luotettava kumppanuussuhde on rakentunut yritystemme välisen pitkäaikaisen yhteistyön myötä vuosien saatossa, ja se palvelee kumppanuuden molempia osapuolia; Innokkaan joustavat tuotantotoiminnot tukevat C-RAD:n globaalia kasvua heidän istuessa täydellisesti asiakasportfolioomme toimiessamme skandinavisten asiakkaidemme strategisena valmistuskumppanina”, hän jatkaa.

Axelsson kertoo myös C-RAD:n olevan erittäin tyytyväinen kumppanuuteen Innokkaan kanssa, jolla on vankkaa kokemusta haastavasta terveysteknologian sopimusvalmistamisesta.

”Olemme tehneet yhteistyötä Innokkaan kanssa jo yli viiden vuoden ajan, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Innokkaan laaja-alainen kyvykkyys sopimusvalmistajana sisältäen koko arvoketjun hallinnan hankintapalveluista aina valmistukseen, loppukokoonpanoon, testaukseen ja asiakastoimituksiin saakka vastaa täydellisesti tarpeisiimme”,  Axelsson kertaa.

Myös Innokkaan asiakaslähtöinen, joustava toimintatapa on luonut merkittävää lisäarvoa C-RAD:lle yrityksenä.

“Laadukkaiden prosessien ja kokonaispalvelutarjoaman lisäksi koemme erityisen tärkeäksi Innokkaan joustavan, skaalautuvan ja ketterästi reagoivan toimintamallin”, hän kertoo ja jatkaa:

”Hyvä kumppanuutemme Innokkaan kanssa on rakentunut pitkäaikaisen yhteistyömme kautta; ratkaisemme haasteet yhdessä iloiten samalla yhdessä saavutetuista tuloksista. Tiivis kumppanuutemme luo meille merkittävää lisäarvoa yrityksenä luoden samalla hyvän pohjan molemminpuoliselle menestykselle”, hän päättää.

Lisätietoa C-RAD:sta:

https://c-rad.se/