Ajat

Ajat on ollut tyytyväinen Innokkaan asiakaslähtöiseen toimintaan ja toimialatuntemukseen

Oy Ajat Ltd. on suomalainen teknologia-alan yritys, joka toimii suoramuunnos sensoriteknologian parissa. Yritys on maailman johtava suoramuunnos puolijohdeanturitoimittaja hammaslääketieteen, lääketieteen ja teollisuuden röntgenkuvantamissovelluksiin. Digitaalisten säteilykuvantamissensorien lisäksi yritys tarjoaa hammaslääketieteeseen myös kokonaisia röntgenkuvausjärjestelmiä, joissa on hyödynnetty yrityksen omaa ainutlaatuista suoramuunnos sensoriteknologiaa.

“Innokas valittiin suunnitteluprojektiin yhteistyökumppaniksi, koska Innokkaalta löytyy pitkäaikaista kokemusta lääketieteen teknologian tuotekehityksestä”

Pasi Laukka
Project Manager, Ajat

Innokas Medical on toiminut Ajatin yhteistyökumppanina yrityksen intraoral-sensoriprojektin elektroniikkasuunnittelussa. Projektissa kehitetään pii-pikselidetektoriin ja CMOS-lukupiiriin pohjautuvaa hammaslääketieteen suunsisäiseen kuvantamiseen käytettävää röntgen-sensoria. Ajatin projektipäällikkö Pasi Laukan mukaan Innokas valittiin yhteistyökumppaniksi projektiin toimialatuntemuksen ja vankan osaamisen vuoksi.

”Innokas valittiin suunnitteluprojektiin yhteistyökumppaniksi, koska Innokkaalta löytyy pitkäaikaista kokemusta lääketieteen teknologian tuotekehityksestä. Lisäksi heillä oli sopivia teknisen taustan omaavia suunnittelijoita tarjolla projektiin”, Laukka kertoo.

Yhteistyö Ajatin ja Innokkaan välillä on sujunut Laukan mukaan hyvin. Erityisesti hän haluaa nostaa esiin Innokkaan asiakaslähtöisen toiminnan ja joustavuuden. Lisäksi Laukka on erittäin tyytyväinen siihen, että projekti saatiin valmiiksi täsmällisesti sovitussa aikataulussa.

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Innokkaan kanssa. Piirilevyn layout-suunnittelu saatiin maaliin sovitussa aikataulussa, eikä yhteistyön osalta ole oikeastaan muuta kuin positiivista sanottavaa. Innokas ymmärsi erittäin hyvin meidän tarpeemme asiakkaana, ja olivat joustavia alkumetreiltä saakka. Tulemme mielellämme tekemään Innokkaan kanssa yhteistyötä myös tulevaisuudessa”, Laukka päättää.