Monipuoliset ja kattavat sopimusvalmistuspalvelut vaativille elektromekaanisille laitteille, lääkintä- ja IVD-laitteille

Vaativien laitteiden tuotantoon erikoistunut sopimusvalmistus-kumppanisi.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista erityisesti terveysteknologian sopimusvalmistamiseen erikoistuneista yrityksistä. Olemme valmistaneet laadukkaita lääkintä- ja IVD-laitteita kansainvälisille markkinoille jo vuodesta 1994. Autamme asiakkaitamme myös muilla aloilla toteuttamaan vaativia ja toimintakriittisiä elektromekaanisia laitteita.

Valmistusliiketoimintamme kattava palvelutarjoama sisältää valmistusprosessin eri vaiheisiin kohdennetut palvelupaketit, jotka ovat joustavasti räätälöitävissä asiakkaidemme erilaisiin ulkoistustarpeisiin vastaaviksi. Osa asiakkaistamme ulkoistaa meille koko tuotantoketjun – sisältäen tuotantoonsiirron, tuotantoprosessin validoinnin, piirikorttituotannon, loppukokoonpanon ja -testauksen sekä elinkaarenhallintapalvelut – toiset puolestaan yksittäisiä alikokoonpanoja.

Valmistusprosessimme on rakennettu ISO 13485, CE, MDSAP ja FDA GMP vaatimusten mukaisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintojamme ja prosessejamme tarjoten asiakkaillemme joustavan valmistuskapasiteetin, kustannustehokkaan valmistuksen ja korkealaatuiset tuotteet varmoilla toimitusajoilla.

ETSITKÖ AMMATTITAITOISTA KUMPPANIA VALMISTAMAAN LÄÄKINTÄ- TAI IVD-LAITTEESI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE? ETSITKÖ JOUSTAVAA KUMPPANIA VAATIVIEN TEKNOLOGIAPROJEKTIEN TOTEUTAMISEEN?

Olemme räätälöineet palvelumme Sinua varten!

TUOTANTOONSIIRTO

Luotettava ja ammattitaitoinen tuotantoonsiirtoprosessimme on rakennettu ISO 13485 ja FDA -vaatimusten mukaisesti, ja se toteutetaan ketterästi suunnittelun, valmistuksen ja hankinnan asiantuntijoiden välisessä tiiviissä yhteistyössä. Tuotantoonsiirtovaihe sisältää myös ketterän protovalmistuksen, jonka aikana tarjoamme asiakkaillemme kattavan palautteen tuotteen designista ja tuotannollisuudesta.

ELEKTRONIIKAN VALMISTUS

Elektroniikan valmistuspalvelumme sisältävät täyden valikoiman palveluita aina materiaalihankinnasta lopputestattuun ja pakattuun tuotteeseen saakka – laadunhallintaa ja -valvontaa unohtamatta. Käytössämme on modernit piirikorttilinjat, jotka mahdollistavat ketterän ja tehokkaan kapasiteetin kasvattamisen tarvittaessa.

LOPPUKOKOONPANO JA -TESTAUS

Loppukokoonpano ja -testauspalvelumme sisältävät sekä tarvittavan loppukokoonpanotyön asiakaskohtaisesti räätälöidyillä tuotantolinjoilla että tarvittavat sähköturvallisuus- ja lopputestaukset. Uuden ERP-järjestelmän hyödyntäminen sekä tuotantotoiminnan kehittäminen Lean-periaatteiden mukaisesti mahdollistavat kokonaistehokkuuden sekä ketterät ja laadukkaat toimintatavat. Prosessimme ovat rakennettu ISO 13485 ja FDA -vaatimusten mukaisesti.

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

Varastointi- ja logistiikkapalveluihimme kuuluvat mm. valmiiden tuotteiden loppuvarastointi ja niiden toimittaminen kustannustehokkaasti sovittuna aikana joko asiakkaan tehtaalle, asiakkaan jälleenmyyjälle tai loppukäyttäjälle.

ELINKAARENHALLINTA

Tuotteiden elinkaarenhallinta toteutetaan laatujärjestelmässämme kuvatulla tavalla niin, että se täyttää lääkintä- ja IVD-laitteille asetetut viranomaismääräykset sekä standardit.

Elinkaarenhallintapalvelumme kattavat ylläpitosuunnittelun ja dokumentoinnin kuin myös varaosa- ja huoltopalvelut. Tuotteen koko elinkaaren hallitsemisella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen, nimenomaan lääkintälaitteille räätälöidyn palvelun, jonka avulla tuotteet pystytään pitämään pitkästä eliniästään huolimatta jatkuvasti ajantasalla.

HANKINTAPALVELUT

Vastaamme asiakkaidemme puolesta komponenttien ja materiaalien hankinnasta. Valitsemme toimittajiksi vakavaraisia yrityksiä validoidusta toimittajaketjustamme, joiden tuotteiden ja palveluiden laatu, hinta ja toimitusaika ovat kilpailukykyisiä, ja jotka täyttävät toimialalle asetetut erityisvaatimukset.

DESIGN FOR EXCELLENCE

Optimoimme taloudellisesti menestyksekkään tuotteen varmistamalla sen korkean laadun samanaikaisesti optimoimalla sen valmistuskustannuksia. DfX -palveluiden eri muodot sisältävät esimerkiksi Design for Manufacturing/Manufacturability (DfM) -projektit, Design for Cost (DfC) -projektit, Design for Assembly (DfA) -projektit ja Design for Testability (DfT) -projektit.

Autamme sinua menestymään – lue lisää valmistustehtaistamme!

Kempele

 • Kokonaispinta-ala 3000m2
 • Valmistusprosessit noudattavat IPC -standardeja sekä ISO 13485 ja FDA GMP -vaatimuksia
 • Protovalmistus ja tuotantoonsiirto
 • Elektroniikan valmistus
 • Loppukokoonpano ja -testaus
 • Dekontaminaatiotilat
 • Huoltopalvelut

Helsinki

 • Kokonaispinta-ala 1200m2
 • Valmistusprosessi noudattaa ISO 13485 ja FDA GMP -vaatimuksia
 • Haastavat manuaaliset kokoonpanot sis. elektroniset ja mekaaniset komponentit (esim. bondaus, mikromekaniikka, cryo-/vakuumiteknologia, kaasut ja nesteet, magneettisuus)
 • Puhdastilat
 • Loppukokoonpano ja -testaus
 • Huoltopalvelut

Tallinna

 • Kokonaispinta-ala 1500m2
 • Valmistusprosessi noudattaa ISO 13485 ja FDA GMP -vaatimuksia
 • Kustannustehokas vaihtoehto keskikokoisille ja suurille volyymeille
 • Loppukokoonpano ja -testaus
 • Huoltopalvelut

Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää!

1. Kerro meille lyhyesti tarpeesi niin otamme sinuun yhteyttä

Saatuamme viestisi ohjaamme sen eteenpäin sopivalle asiantuntijallemme. Vastaamme viesteihin arkisin (ma-pe) 24 tunnin sisällä.

2. Tapaa asiantuntijatiimimme virtuaalisesti tai kasvotusten

Tapaaminen on sinulle ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Kartoitamme tapaamisen aikana yhdessä tarpeesi räätälöidyn etenemis-suunnitelman laatimiseksi.

3. Räätälöity yhteistyöehdotuksemme

Tapaamisemme jälkeen asiantuntijamme räätälöivät yhteistyöehdotuksen tarpeisiisi sopivaksi.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat työmme suola!


Tervetuloa asiakasjoukkoomme kokemaan ja nauttimaan menestyksestä yhdessä!