Ammattitaitoiset asiantuntijapalvelut laadun- ja viranomaismääräysten hallintaan

Kattavat asiantuntijapalvelumme auttavat sinua varmistamaan viranomaisvaatimusten täyttymisen lääkintä- ja IVD-laitteiden koko elinkaaren ajan.

Olemme erikoistuneet terveysteknologiaan ja lääkinnällisiin laitteisiin jo vuodesta 1994 lähtien. Yli 27 vuoden käytännön kokemuksemme avulla autamme asiakkaitamme varmistamaan tuotteiden turvallisuuden ja suorituskyvyn elinkaaren eri vaiheissa, saamaan myyntiluvat eri markkina-alueille sekä ylläpitämään tuotteita, prosesseja ja toimintatapoja. Lisäksi autamme asiakkaitamme tehokkaan ja käytännönläheisen laatujärjestelmän luomisessa.

Laadun- ja viranomaismääräysten hallintaan suuntautuvat asiantuntijapalvelumme tarjoavat konkreettisia hyötyjä asiakkaillemme; kuten kustannussäästöjä, markkinoilla saavutettavaa kilpailuetua sekä mielenrauhaa ketterämmän kokonaisprosessin, lyhyemmän markkinoillesaattamisajan, tuotteen turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamisen sekä riskien hallinnan ja -mitigoinnin myötä.

Kokemuksemme lisäksi meillä on osaava tiimi ja laaja-alaiset kompetenssit käytössämme. Joustavan ja skaalautuvan palvelukeskusmallimme myötä saamme ketterästi tarvittavaa tukea myös Innokkaan muiden tiimien – kuten suunnittelun ja valmistuksen – asiantuntijoilta. Ainutlaatuisuutemme piileekin pitkäaikaisessa kokemuksessamme, syvällisessä ymmärryksessämme viranomaisvaatimuksista ja laadunhallinnasta sekä laaja-alaisessa osaamisessa terveysteknologian toimialalta.

ETSITKÖ ASIANTUNTEVAA KUMPPANIA LAADUNHALLINNAN JA VIRANOMAISVAATIMUSTEN TÄYTTÄMISEN TUEKSI?

Olemme räätälöineet palvelumme Sinua varten!

REGULATIIVISEN VIITEKEHYKSEN LUOMINEN

Autamme sinua luomaan selkeän ja konkreettisen strategian sekä käytännönläheisen projektisuunnitelman regulatiivisen viitekehyksen toteuttamiseksi lääkintä- tai IVD-laitteellesi. Autamme myös konspeptisuunnitelman luomisessa sisältäen tuoteluokittelut, standardien tunnistamisen sekä markkinakohtaisten vaatimusten määrittämisen.

LÄÄKINTÄ- JA IVD-LAITTEIDEN VAATIMUSTENMUKAISUUS

Autamme sinua kartoittamaan tuotettasi koskevat viranomaisvaatimukset sen turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Autamme myös tuotteen teknisen tiedoston luomisessa ja täydentämisessä lääkinnällisten- ja IVD-laitteiden vaatimusten (MDR / IVDR) sekä muiden asiaankuuluvien standardien mukaisesti (esim. riskienhallinta (ISO 14971), käytettävyys (IEC 62366), ohjelmistot (IEC 62304), bioyhteensopivuus (ISO 10993-1) ja lääkinnälliset sähkölaitteet (IEC 60601-1).

EU MDR/IVDR VAATIMUSTENMUKAISUUS

 Ovatko yrityksesi laadunhallintajärjestelmä ja tuotteet jo uusien MDR/IVDR-vaatimusten mukaisia? Autamme  sinua kartoittamaan tuotettasi koskevat MDR- ja IVDR-vaatimukset ja vastaamaan niiden täyttymisestä tarpeidesi mukaisesti.

KANSAINVÄLISET MYYNTILUVAT

Autamme sinua saamaan tarvittavat kansainväliset myyntiluvat tuotteellesi (esim. EU, USA, Kanada). Opastamme myös tuotekohtaisten markkinahyväksyntä- ja rekisteröintiprosessien (esim. 510 (k)) läpiviemisessä sekä tuemme kommunikoinnissa eri viranomaistahojen kanssa. Lisäksi autamme sinua päivittämään laadunhallintajärjestelmäsi markkinakohtaisten vaatimusten mukaisesti.

LAADUNHALLINTAJÄRJESTELMÄT

Autamme sinua luomaan käytännönläheisen ja tehokkaan laadunhallintajärjestelmän tarpeidesi mukaisesti. Tarjoamme myös tukemme prosessienne parantamiseksi ja päivittämiseksi eri standardivaatimusten mukaisesti (esim. ISO 13485, US FDA, CMDR, MDR / IVDR, ISO 9001, ISO 14001). GAP-analyysin ja esiauditointien avulla voimme kouluttaa tiimiäsi ja auttaa yritystäsi valmistautumaan erilaisiin viranomaisauditointeihin.

SEURANTA- JA YLLÄPITOPALVELUT

Lääkinnällisten laitteiden valmistajien on noudatettava viranomaisvaatimuksia ja standardeja myös tuotteen markkinoille saattamisen jälkeen. Toteutamme tuotteiden elinkaarenhallintaa laatujärjestelmässämme kuvatulla tavalla niin, että se täyttää lääkintä- ja IVD-laitteille asetetut viranomaismääräykset sekä standardit. Tarjoamme tukemme tuotteesi ylläpitoon ja jatkuvaan parantamiseen sekä tuotteesi vaatimuksenmukaisuuden varmistamiseen sen pitkästä elinkaaresta huolimatta.

PARHAAT ASIANTUNTIJAMME OSAKSI HANKKEITASI

Etsitkö täsmäosaamista täydentämään tiimiäsi ja tukemaan sisäistä laadunhallintaasi? Tarjoamme laadukkaita asiantuntijakumppanuuksia joustavasti eri asiakastarpeisiin tarvitsemallesi ajanjaksolle; oli tarpeesi sitten yksittäinen resurssi tai vaikka kokonainen projektitiimi.

Ulkoistamalla asiantuntijatarpeesi voit täsmärekrytointien sijaan keskittyä omaan ydinosaamiseesi saaden samalla käyttöösi terveysteknologia-alan ammattilaisen yhdessä sovittavalle, joustavalle ajanjaksolle. Tarvittavien resurssien valinta toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

 Asiantuntijakumppanuudet voivat liittyä erilaisiin laadunhallinnan palveluihin, kuten sisäisiin auditointeihin, toimittaja-auditointeihin, laadunvalvontaprosessien- tai järjestelmätyökalujen validointeihin, elinkaarenhallintaan tai laatujärjestelmän ylläpitoon. Tarjoamme myös laatupäällikköjä tai säännösten noudattamisesta vastaavia henkilöitä (PRRC) palveluna.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat työmme suola!


Tervetuloa asiakasjoukkoomme kokemaan ja nauttimaan menestyksestä yhdessä!

Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää!

1. Kerro meille lyhyesti tarpeesi niin otamme sinuun yhteyttä

Saatuamme viestisi ohjaamme sen eteenpäin sopivalle asiantuntijallemme. Vastaamme viesteihin arkisin (ma-pe) 24 tunnin sisällä.

2. Tapaa asiantuntijatiimimme virtuaalisesti tai kasvotusten

Tapaaminen on sinulle ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Kartoitamme tapaamisen aikana yhdessä tarpeesi räätälöidyn etenemis-suunnitelman laatimiseksi.

3. Räätälöity yhteistyöehdotuksemme

Tapaamisemme jälkeen asiantuntijamme räätälöivät yhteistyöehdotuksen tarpeisiisi sopivaksi.