Teknologiaa, joka vaikuttaa ihmisten elämänlaatuun

Vaativaan teknologiaan, erityisesti terveysteknologiaan sekä terveydenhuollon digitalisointiin erikoistunut palvelukumppanisi.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista vaativaan teknologiaan, ja erityisesti  terveysteknologiaan, lääkinnällisiin ohjelmistoihin ja terveydenhoidon digitalisaatioon erikoistuneista yrityksistä. Olemme kehittäneet ja valmistaneet laadukkaita tuotteita ja palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa jo vuodesta 1994.

Ainutlaatuisuutemme on kokonaispalvelutarjoamassamme. Räätälöimme palveluratkaisumme asiakaskohtaisesti tarjoten joko kokonaisia projektitoteutuksia avaimet käteen -periaatteella, tai tuoden parhaat asiantuntijamme osaksi asiakkaidemme hankkeita. Joustavan ja skaalautuvan palvelukeskusmallimme myötä asiakkaamme pystyvät keskittymään täysin omaan ydinosaamiseensa. Me täydennämme asiantuntemustasi ja osaamistasi joustavasti juuri siellä, missä meitä tarvitset.

Kokonaisvaltainen palvelukonseptimme kattaa koko ketjun idean konseptoinnista ja tuotteen suunnittelusta aina viranomaisvaatimusten hallintaan, tuotteen valmistukseen ja lopulta ylläpitopalveluihin saakka. Tarjoamamme on ainutlaatuinen yrityksille, jotka tarvitsevat asiantuntevan kumppanin tuotteiden eri elinkaaren vaiheisiin.

ETSITKÖ AMMATTITAITOISTA KUMPPANIA OSAAMISESI TUEKSI?
Olemme räätälöineet palvelumme Sinua varten!

SUUNNITTELU- JA TUOTEKEHITYSPALVELUT

Joustavat ja skaalautuvat tuotekehityspalvelut erilaisiin ulkoistustarpeisiin.

VALMISTUSPALVELUT

Monipuoliset ja kattavat sopimusvalmistuspalvelut lääkintä- ja IVD-laitteille sekä vaativille sähkömekaanisille laitteille.

LAATU- JA REGULAATIOPALVELUT

Ammattitaitoiset asiantuntijapalvelut laadun- ja viranomaismääräysten hallintaan.

LÄÄKINNÄLLISET OHJELMISTOT JA DIGITAALISET RATKAISUT

Lääkinnällisten ohjelmistojen ja digitaalisten ratkaisujen skaalautuvat suunnittelu- ja kehityspalvelut Digioukselta.

MDR FAST TRACK

Uusin palvelumme lääkinnällisten laitteiden markkinoille pääsyn nopeuttamiseksi MDR:n velvoitteet ulkoistamalla