Laatu on meille arvo

Prosesseihimme sekä asiakkaidemme tuotteisiin sisäänrakennettu laatu on kaiken tekemisemme kulmakivi!

Terveysteknologian toimialaa säätelevät regulaatiot ovat tiukat ja pakottavat; viranomaisvaatimukset on täytettävä, jotta tuote saadaan markkinoille. Vaatimuksia päivitetään myös jatkuvasti, jotta uusien teknologioiden ja ratkaisujen tehokkuus, turvallisuus ja suorituskyky voidaan taata.

Eri lait, standardit ja säädökset tulee ottaa huomioon tuotteen eri elinkaaren vaiheissa: niitä tulee noudattaa tuotteen suunnittelussa, komponenttien valinnassa, tuotannossa, toimittajaketjun hallinnassa sekä tuotteen elinkaarenhallinnan aikana.

Innokas Medicalilta löytyy vahva, yli 27-vuotinen kokemus ja osaaminen myös laadun ja regulaation alueilta.

Quality throughout the whole lifecycle

Laadun ollessa meille arvo, olemme sitoutuneet varmistamaan, että laatu ja  viranomaisvaatimukset täytetään tuotteiden koko elinkaaren ajan – aivan kuten asiakkaamme sekä viranomaiset vaativat.

Sertifikaatit

Laatujärjestelmällämme on ISO 13485:2016 sekä MDSAP -sertifikaatit terveydenhuollon laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Kaikilla toimipisteillämme on myös FDA rekisteröinti.

Nämä standardit asettavat suuntaviivat, joiden avulla voimme tehdä päivittäisen työmme asetettujen vaatimusten mukaan.

Laatupolitiikka

Tuotteemme ovat turvallisia ja täyttävät asiakkaidemme ja viranomaisten vaatimukset. Palvelullamme haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset.

Ympäristöpolitiikka

Laatu-, työhyvinvointi- ja ympäristövastuu ovat tärkeitä elementtejä kaikessa toiminnassamme. Haluamme taata asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien tyytyväisyyden toimivalla ympäristöjärjestelmällä.

Olemme sitoutuneet noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja tekemään jatkuvia parannuksia jokaisessa toimipaikassamme ja kaikissa prosesseissamme. Näiden pohjalta asetamme ympäristöpoliittisia tavoitteita sekä päämääriä, ja laadimme suunnitelman niiden tavoittamiseksi. Näin voimme rajoittaa ympäristövaikutuksia, sekä torjua ympäristösaasteita.